A méz a szenvedélyünk
Huszti és Társa Kft.
Termelői méz
Elsődleges célunk, hogy vevőink igényeit maradéktalanul kielégítsük. Higiénikus, teljesen új építésű, jól gépesített üzem, ahol 20 grammtól 20 kilogrammig minden szortiment kiszerelése, előállítása lehetséges. 

A minőséget az élelmiszerbiztonsági előírások betartásával garantáljuk. Minden tétel nyomon követhető és laborban bevizsgált.
Termelői Magyar Méz: 

A méz egy igazi kincs, a méhek szorgos munkájának gyümölcse. A természetünk ajándéka, melyből a méhészek munkája által hamisítatlan hazai ízek bontakoznak ki. Ha mézet fogyasztunk, nem csupán édes ízével kényeztetjük magunkat, hanem a természet erejét is magunkba szívjuk.

A Méz csodája:
A méz nem csupán egy édesítőszer. Ez a természetes édesség tele van jótékony hatásokkal:

Egészségvédő: A mézben található antioxidánsok segítenek a szervezet védekező rendszerének erősítésében. A termelői méz különösen értékes, mert nem tartalmaz adalékanyagokat vagy mesterséges édesítőszereket.

Gyógyító hatás: A méz antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. A termelői méz fogyasztása segíthet a torokfájás, köhögés és megfázás enyhítésében.

Energiaforrás: A méz könnyen emészthető szénhidrátokat tartalmaz, amelyek gyorsan energiát szolgáltatnak. Ideális választás sportolás előtt vagy egy hosszú nap során.

Bőrápolás: A méz hidratáló hatású, és segíthet a bőr rugalmasságának megőrzésében. Használhatjuk arcpakolásokban vagy hajápolóként is.

Termelői Magyar Méz

A Termelői Magyar Méz olyan, mint egy csepp természet a kanálban. Miért érdemes magyar termelőktől vásárolt mézet fogyasztani?

Minőség: A termelői méz friss, tiszta és hamisítatlan. A méhészek gondosan válogatják ki a legjobb minőségű mézet, hogy az Ön asztalára kerüljön.

Helyi termék: A magyar méz különleges ízvilággal rendelkezik, hiszen a méhek a hazai virágok nektárjából gyűjtik. A termelői méz támogatja a hazai gazdaságot és a méhészek munkáját.

Egyedi íz: A különböző virágoktól származó mézek más-más ízvilágot hordoznak. A termelői méz kóstolása során felfedezhetjük a napraforgó, akác vagy hársfélék jellegzetes jegyeit.

Válassza a Tudatos Mézfogyasztást!

Legyen Ön is tudatos Termelői Magyar Méz fogyasztó! Élvezze a méhek által nyújtott természetes ízeket és tegye még teljesebbé mindennapjait! A méz nem csak egy élelmiszer, hanem egy csodálatos ajándék a természettől.

Válassza a minőséget és az egészséget!
Mézcsomagolás
Többféle kiszerelésben
6 grammos kiszereléstől az 5 kilogrammos csomagolásig érhetők el a termékek az új, pályázati forrásból létrehozott  csomagolóüzemnek köszönhetően
Termelői méz
Céges és lakossági
Céges és egyéb lakossági igényeket is kielégítünk, főleg vendéglátóipari egységek, cukrászdák és intézmények tartoznak vevőink közé.
Galéria
Videókkal
Tekintsd meg a termékeinket és az üzemünket a galériában! Képek és videók láthatók betekintésként...
Galéria
Minden jog fenntartva - 2021 - mezker.hu