A méz a szenvedélyünk
Huszti és Társa Kft.
Mézcsomagolás
Többféle kiszerelésben!
Kis kiszerelésben is a könnyebb fogyaszthatóságért!
A méz nagyon finom élelmiszer, de a fogyasztása nem feltétlenül egyszerű, ha tisztán akarjuk tartani magunkat vagy a ruházatunkat. Másképpen fogalmazva: az étkezés során igényel némi rutint, tapasztalatot, ugyanis könnyen csepeg, csurog, folyik. 
Van úgy, hogy némelyek ezért mellőzik a mindennapi étlapjukról. Vegyünk egy hétköznapi példát! Anyuka, ha mézes reggelivel kínálja a gyerekét, előfordul, hogy felborul a mézescsupor, pedig senki sem nyúlt hozzá, ettől pedig minden mézes lesz, asztal, ruha, padló, tapad-ragad a konyha vagy a szoba, aztán még egy kicsit jön megy a gyerek és holnapra is lesz takarítanivaló. 

Ebből okulva másnap már valószínűleg nem lesz az asztalon a méz, és a család ilyen banális ok miatt be is fejezheti a mézfogyasztást.

Ne tegye!

Mi szeretnénk mindenki asztalán tudni ezt az igazán értékes élelmiszert. Annál is inkább, mert egyre kevesebb az az étel, ami a maga eredetiségében áll rendelkezésünkre. 

Fogyasszuk bátran és korszerűen! Ehhez ajánljuk tasakos mézeinket. 

Könnyen nyithatóak, egyadagosak, így ott lehet kiránduláson vagy sportrendezvényen, de egy jó kávézáshoz vagy reggelihez is. 

Másik csomagolási módszerünk a krémesítés. Biztosan mindenki emlékezetében ott van az a befőttesüveg, amiből kikaparni sem lehet a bekristályosodott mézet. 

Ezen segít a krémesítés. Olyan mézeket, amelyek hajlamosakat kristályosodásra, krémesítjük. Egyszerű és kíméletes fizikai eljárással összetörjük a nagy kristályszemeket, így a méz kenhető marad és nem kristályosodik vissza, beltartalmi értékeit megőrzi. Felszolgálás előtt nem kell melegíteni és így is kenhető lesz.

Kérjen ajánlatot írásban!
Név* Telefonszám* Email cím* Üzenet*
Tevékenységeink
Ismerjen meg minket!
Mézcsomagolás
Többféle kiszerelésben
6 grammos kiszereléstől az 5 kilogrammos csomagolásig érhetők el a termékek az új, pályázati forrásból létrehozott  csomagolóüzemnek köszönhetően
Mézeladás
Céges és lakossági
Céges és egyéb lakossági igényeket is kielégítünk, főleg vendéglátóipari egységek, cukrászdák és intézmények tartoznak vevőink közé.
Felvásárlás
Magunk végezzük
Magyar termelőktől, magyar méhészektől vásároljuk a mézeket, nyagyrészben nyírségi termelőktől történik a felvásárlás.
Minden jog fenntartva - 2021 - mezker.hu