A méz a szenvedélyünk
Huszti és Társa Kft.
Projekt
Méz kiszerelő üzem létrehozása a Huszti és Társa Kft. versenyképességének növelése érdekében

Kedvezményezett neve: HUSZTI ÉS TÁRSA Kereskedelmi, Mezőgazdasági, Ipari Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Méz kiszerelő üzem létrehozása a Huszti és Társa Kft. versenyképességének növelése érdekében
Szerződött támogatás összege: 9 996 000 Ft

A támogatás mértéke: 70 %

A projekt tartalma:
A projekt megvalósítása méz kiszerelő üzem létrehozása történik meg a meglévő gazdasági funkciójú csarnok épület felújítással, bértámogatással kiegészítve. 
Beszerzésre kerül 2 db 150 literes, fűtött tároló tartály, 1 db mézszivattyú, 1 db mézmelegítő, 1 db mézkrémesítő gép, 1 db mézadagoló gép forgó asztallal és 1 db automata függőleges töltő-, csomagológép. A termékek piacra vitelének és ismertségének támogatására egy, az internetes kereskedelmet is támogató weboldalt hozunk létre, mely tökéletes megoldást kínál a különböző termékek bemutatására.

A projekt keretén belül elszámolásra kerül továbbá 1 fő munkavállaló munkabére is, aki a technológiai eszközök beszerzésében, a megrendelés és szállítás menedzselésében, az elszámolás végrehajtásában, az üzembe állításban lát el feladatokat.
A tervezett fejlesztés eredményeként munkafolyamatokba illeszthetünk  olyan új innovatív technológiai eszközöket melyek alkalmazásával vállalkozásunk termelékenysége és ez által versenyképességünk is növekszik. 

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.06.30.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-01867